inloggen aanmelden
Instructie machting GMP+ database
01-07-2018

2 juli 2018

 

 

 

Alle analyseresultaten van de Stichting Diervoederanalyse worden verwerkt in de GMP+ Database. Naast de monstername wordt ook deze verwerking van de analyseresultaten voor u geregeld. Zo heeft u altijd toegang tot uw eigen analyseresultaten en die van de Stichting Diervoederanalyse. Hiervoor hoeft u slechts eenmalig een digitale machtiging af te geven. In slechts 5 stappen heeft u dit geregeld.

Opgave deelname 2018
01-06-2018

1 juni 2018

 

 

 

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen de diervoedersector waaronder de oprichting van SecureFeed welke eveneens zorg draagt voor monitoring. Door de deelname aan SecureFeed is uw monitoringsverplichting binnen GMP+ geregeld en is deelname aan het programma van Stichting Diervoederanalyse (SDA) niet meer noodzakelijk. Daarom willen we graag inventariseren wie nog wel wil deelnemen aan ons programma en wie de deelname wil stop zetten. Dit kan u extra kosten besparen.

Over diervoederanalyse

DOEL

Stichting Diervoederanalyse heeft tot doel om een kwalitatief goed monitoringsplan uit te werken en uit te voeren tegen zo laag mogelijke kosten. Het monitoringsprogramma moet voldoen aan de eisen van bijlage BA4 van het GMP+ Feed Safety Assurance scheme.

 

BESTUUR

Voorzitter: J.J. Kuipers (De Zevenster, Zuidhorn)

Secretaris: H. Mulder (Mulder Agro, Kollumerzwaag)

Penningmeester: R. Berkelder (Gelre IJsselstreek, Azewijn)

 

SECRETARIAAT

Secretariaatvoerder: H. Cazemier (CKBadvies, Donkerbroek)

 

ONAFHANKELIJKHEID EN VERTROUWELIJKHEID

Gegevens van deelnemers worden op het secretariaat in behandeling genomen. De bestuursleden hebben geen inzage in producten en hoeveelheden te verhandelen  producten van de deelnemers.

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief