inloggen aanmelden
Instructie machting GMP+ database
01-07-2018

2 juli 2018

 

 

 

Alle analyseresultaten van de Stichting Diervoederanalyse worden verwerkt in de GMP+ Database. Naast de monstername wordt ook deze verwerking van de analyseresultaten voor u geregeld. Zo heeft u altijd toegang tot uw eigen analyseresultaten en die van de Stichting Diervoederanalyse. Hiervoor hoeft u slechts eenmalig een digitale machtiging af te geven. In slechts 5 stappen heeft u dit geregeld.

Opgave deelname 2018
01-06-2018

1 juni 2018

 

 

 

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen de diervoedersector waaronder de oprichting van SecureFeed welke eveneens zorg draagt voor monitoring. Door de deelname aan SecureFeed is uw monitoringsverplichting binnen GMP+ geregeld en is deelname aan het programma van Stichting Diervoederanalyse (SDA) niet meer noodzakelijk. Daarom willen we graag inventariseren wie nog wel wil deelnemen aan ons programma en wie de deelname wil stop zetten. Dit kan u extra kosten besparen.

Nederlands
Productaansprakelijkheidsverzekering
05-07-2013 00:00:00
Secretariaat

Nog steeds zijn er diervoederleveranciers die nog niet beschikken over een verzekering welke voldoet aan de eisen van de zuivel. Stichting Diervoederanalyse is in gesprek met een verzekeraar om een oplossing te kunnen bieden diervoederbedrijven die passen in de doelgroep van de stichting.

 

Inmiddels zijn er enkele deelnemers met een door Craft goed gekeurde verzekering via de betreffende verzekeraar. Een presentatie van deze verzekering volgt nog tijdens een nog te plannen deelnemersbijeenkomst in november 2013, maar belangstellenden kunnen uiteraard al contact met ons opnemen.

 

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief