inloggen aanmelden
Instructie machting GMP+ database
01-07-2018

2 juli 2018

 

 

 

Alle analyseresultaten van de Stichting Diervoederanalyse worden verwerkt in de GMP+ Database. Naast de monstername wordt ook deze verwerking van de analyseresultaten voor u geregeld. Zo heeft u altijd toegang tot uw eigen analyseresultaten en die van de Stichting Diervoederanalyse. Hiervoor hoeft u slechts eenmalig een digitale machtiging af te geven. In slechts 5 stappen heeft u dit geregeld.

Opgave deelname 2018
01-06-2018

1 juni 2018

 

 

 

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen de diervoedersector waaronder de oprichting van SecureFeed welke eveneens zorg draagt voor monitoring. Door de deelname aan SecureFeed is uw monitoringsverplichting binnen GMP+ geregeld en is deelname aan het programma van Stichting Diervoederanalyse (SDA) niet meer noodzakelijk. Daarom willen we graag inventariseren wie nog wel wil deelnemen aan ons programma en wie de deelname wil stop zetten. Dit kan u extra kosten besparen.

Opgave 2018

Opgave gezamenlijk monitoringsprogramma 2018 Fourage & Granen

Geef per product aan waarmee u deel wilt nemen door het
geschatte aantal tonnages per product aan te geven. Heeft u producten die nog niet voor komen in de onderstaande selectie neem dan contact met ons op om tot een passende oplossing te komen.

Bedrijf- en contactgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam en nr *
Postcode *
Contactpersoon *
Plaats *
Email *
Tel *
Soort deelname 2018 *
Fourage producten
Snijmaïs
MKS
CCM
Korrelmaïs
Graskuil
Voordroogkuil
Hooi
Graszaadhooi
Voederstro
Aardappelen
Luzerne
Witlofwortelen
Uien
Wortelen
Granen producten
Tarwe
Gerst
Haver
Rogge
Triticale
Spelt
Karwij
Maanzaad
Lijnzaad
Koolzaad
Bruine Bonen
Kapucijners
Erwten
Overig
Bierborstel
Uienpulp
Uiensap
Tarwegriesmeel
Overig
Geef aan of er direct of indirect een droogproces wordt toegepast. Bij direct komt het product in contact met het verbrandingsgas, geef in dit geval het brandstoftype aan.
Droogproces *
Brandstoftype
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief